Kışlık Pijama Seçerken Bunlar Aklınızda Olsun

Üşümek mi, Terlemek mi?

Kışlık uyku ürünlerinin seçiminde yanlış karar, ya üşütecek ya da terletecek ürün anlamına geliyor. Üşümek veya terlemek arasında tercih yapmak zorunda değilsiniz. Uygun ve kaliteli kumaşları seçerek gece boyu vücudu optimum sıcaklık seviyesinde tutmanız mümkün. Bu konuda dikkat edeceğiniz husus, kumaş seçimi.

“Hangi Kumaşı Seçmeliyim?”

Pijama Takımı Bayan Kışlık alternatiflerde sık tercih edilen kumaş türleri arasında poları ve kadifeyi göstermek mümkün.

Polar, polyesterden üretilen bir yalıtım malzemesidir. Polar içerikli uyku ürünleri, sıcak tutmanın yanı sıra, hava transferine izin veren yapılarıyla aşırı terlemeye de neden olmaz. Ayrıca yumuşak yapısıyla konforlu bir giyim sunar. Dayanıklı olmaları, ütü gerektirmemeleri, çekme yapmamaları ve çabuk kuruyabilmeleri, polar içerikli ürünleri kullanışlı kılan başlıca özelliklerden.

Kadife ise ipek, yün, rayon, naylon gibi çeşitli liflerden elde edilir. Kadife kumaştan üretilen uyku ürünleri sıcak tutmaları ve yumuşak yapılarıyla kış gecelerinde huzurlu uykuyu garanti altına alıyor. Kadifenin tek tercih sebebi bu işlevsel özellikleri değil. Işıltılı çeşitleri ayrıca, estetik açıdan da beklentileri tatmin etmekte.

Kışlık uyku ürünleri için viskon içerikli alternatifleri de değerlendirebilirsiniz. Viskon, yüksek bir nem alma oranına sahiptir, esnektir ve eklendiği kumaşa yumuşak bir tuşe kazandırır.

Pamuk, yaz mevsiminin gereksinimleri kadar, kış mevsimindeki gereksinimlerini de karşılayabilecek bir malzeme. Nefes alabilen dokusuyla pamuk içerikli kumaşlardan üretilen uyku ürünleri, aşırı terlemeye yol açmayacaktır. Bunlar, ayrıca statik elektrik oluşturmaz.

Kışlık pijama kumaşlarının içeriğinde yer alan polyester ise, ürünü daha hafif, yumuşak ve esnek hale getirmekte. Bir polimer çeşidi olan, yani doğal olmayan bu hammadde, doğal materyal içeren kumaşların kırışma oranını düşürür. Bu açıdan bakınca onun, kullanışlılığı arttırdığını da söylemek mümkün. Yüksek kullanışlılık sağlayan diğer özellikler olarak, dayanıklılık ve leke tutmayan yapıdan da bahsedilebilir.

Kışa Özel Kullanışlı Ürünler Artış’ta!

Uygun kumaş, doğru form ve şık tasarım… Kışlık uyku ürünlerinde bunların varlığını arayın. Uygun kumaş, vücudu ideal sıcaklık seviyesinde tutar, kaşınma, batma gibi sorunlara yol açmaz. Doğru form, vücudu sıkmayan ya da gereğinden fazla bol olmayan formdur. Şık tasarım ise, şıklığı hayatının her alanında öncelik haline getiren stil sahibi kadınların olmazsa olmazı.

Beklentileri karşılayacak Pijama Takımı Bayan Kışlık modellerini online mağazamızdan inceleyebilirsiniz.